Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@17:20:05 GMT

روایت یک خیر از کمک رسانی به مناطق محروم در «فرمول یک»

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۸۲۲۶

روایت یک خیر از کمک رسانی به مناطق محروم در «فرمول یک»

خیر بیرجندی در برنامه «فرمول یک» گفت: نقاط مرزی ایران از جمله خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و باقی دسترسی سختی دارند و همین موضوع کار کمک و امداد رسانی به آنها را دشوار کرده است.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، محمود قویدل خیر بیرجندی که مهمان برنامه «فرمول یک» با اجرای سیدعلی ضیا بود، گفت: اصالتا بیرجندی هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقاط محروم مرزی کارمی کنیم. نقاط مرزی ایران از جمله خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و باقی دسترسی سختی دارند. برای دسترسی به بم سراوان پشت سیستان و بلوچستان 60 کیلومتر جاده است اما 7 ساعت در راه هستیم. منطقه مرزی است و آسفالت نیست. حتی جاده خاکی هم نیست و سنگلاخ است و تردد سخت است. ما مدرسه ای در نقطه صفر مرزی ایران با پاکستان ساختیم و جالب است که یک کلاس داشتند و 36 نفر درس می خواندند وقتی این مدرسه ساخته شد 84 نفر شدند.

او افزود: در کل نقاط مرزی محروم ایران اینطور است که مشکل شناسنامه دارند. در سیستان و بلوچستان، در جازموریان کرمان، رودان بندرعباس ، خرمشهر و آبادان این مشکل را داریم. در بخش خرمشهر زاغه نشین هایی هستند که در مرز ایران و عراق زندگی می کنند. در جنگ یا به عراق یا به ایران پناه می آوردند. خانواده ای سراغ داریم که 5 فرزند ایرانی هستند و 11 فرزند عراقی هستند.

قویدل یادآور شد: در دوران کرونا تیم 5 نفره ای داشتیم. در اوج کرونا به انزلی رفتیم و به اورژانس انزلی کمک کردیم. ماشین ما را راه نمی دادند. نامه ای از دادستان انزلی داشتیم که دستکش و الکل تقسیم و توزیع کردیم. جالب است که من و دوستانم هیچ کدام کرونا نگرفتیم. چون با ماسک و دستکش رفتیم. ما در اروژانس بیمارستان انزلی و خراسان جنوبی بوده ایم. سعی کردیم به کادر درمان کمک کنیم و به جز اینکه حیطه اصلی کارمان توزیع دستکش و الکل بوده است. در خاطرم هست که پنج مخزن ضدعفونی داشتیم و تمام پیاده روها و دستگاه های عابربانک را ضدعفونی می کردیم.

او بیان کرد: مردم ما خیلی همدل هستند. در سیل در اهواز حضور داشتیم. یکی از کارخانه های الکل سازی وقتی فهمید ما به الکل نیاز داریم به راحتی به ما الکل درصد بالا دادند و ما هم عین آن را به رسم امانت بین مردم ایران تقسیم کردیم.

قویدل توضیح داد: 9 سال و 6 ماه آتش نشان بودم. وقتی که مسائل ایمنی را و اصول بهداشتی را رعایت کنی گرفتار نمی شوی. در سن 19 سالگی بعد از خدمت سربازی بلافاصله آتش نشان شدم. چون کوهنورد و سنگ نورد بودم و بنیان گذار امداد و نجات چاه با قوانین اصولی و قواعد در ارتفاع در بیرجند بودم.

او تصریح کرد: اگر بحث کرونا را کنار بگذاریم برای خانواده های کم برخوردار پک مواد غذایی و ویلچر می فرستیم. دو روز پیش قرارداد هشتمین مدرسه در امسال را بستیم. من کاره ای نیستم و فقط رابط هستم.  کارگر ساده کارخانه آرد هستم و مدیر این کارخانه اینقدر بزرگوار است که می گوید تو برو به مردم کمک کن من حقوقت را می دهم. بیمه هم هستی. مردم ما مردم همدلی هستند. در قم داشتیم ضدعفونی می کردیم. از توی ماشین دختربچه 6 ساله ای گفت عمو به شما ماسک بدهم. این همدلی است. من خیلی پدر و مادر در ایران دارم و خیلی سخت است دل این ها را به دست آوردن. نوکرشان هستم. به من می گویند محمود فلان جا به کمک نیاز دارد و من توان نه گفتن در این موارد را ندارم. در امر کرونا و خیریه نمی توانم نه بگویم. حتما با کمک خداوند متعال راهش را پیدا می کنم.

این خیر بیرجندی اظهار کرد: بچه های خراسان جنوبی بچه های صادقی هستند. پول و دستمزد برایشان مهم نیست. با عشق کار می کنند. این عشق به مردم است که فرق نمی کند در رسانه باشد یا کوچه پس کوچه های دور افتاده. از همه مردم ایران ممنون هستم. هفته پیش درخواست ویلچر کردیم برای جازموریان. 7 تا نیاز داشتیم و 25 تا ویلچر به ما دادند. این میزان از همدلی را در کجا سراغ دارید.

«فرمول یک» ویژه معرفی چهره های برتر مردمی از هفته گذشته روی آنتن رفت و این هفته نیز 12 تا 18 مرداد حوالی ساعت 23 با تهیه کنندگی و اجرای سیدعلی ضیا به مدت 90 دقیقه روی آنتن شبکه یک سیما می رود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مناطق محروم سیستان و بلوچستان خراسان جنوبی فرمول یک سیستان و بلوچستان خراسان جنوبی فرمول یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۸۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود

جلسه کمیته نیروهای مسلح ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، ویژه سی و پنجمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی، پیش از ظهر امروز(یکشنبه 16 اردیبهشت ماه) در جوار حرم مطهر حضرت امام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، سردار محمدرضا موحدی در این جلسه با اشاره به اینکه نیروهای مسلح در ارتباط با بزرگداشت امام خمینی(س) یک سری کارهای سخت‌افزاری و فرهنگی انجام می‌دهند، گفت: هر دو گروه هم لازم هستند و هم کارهای آنها مهم و مقدس است، اما گروه‌های فرهنگی و تبلیغی تبیین کننده بقیه کارها هستند.

مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س)، با بیان اینکه امام برای سپاه ایجادکننده و برای ارتش نگه‌دارنده بوده است، افزود: هیچ روزی به لحاظ شکوه و تعداد شرکت‌کنندگان مثل 14 خرداد نیست؛ که همه مسئولین در این مراسم شرکت می‌کنند. چرایی آن را فرهنگی‌ها باید در سخرانی‌ها و نشریات مختلف تشریح کنند. دومین کار فرهنگی‌ها استفاده از این بستر برای ترویج افکار امام است.

وی با تأکید بر اینکه تجلیل از امام، تجلیل از همه اندیشه‌های ناب اسلام است، اظهار داشت: به لحاظ شبهات ما اصلا در شرایط 20 سال و حتی 10 سال گذشته نیستیم. متأسفانه دشمنان برای از بین بردن انقلاب و اهداف آن در فضای مجازی و به عبارتی جنگ نرم، حرکت‌های گسترده‌ای انجام می‌دهند؛ به طوری که خود امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند.

سردار موحدی با اشاره به اینکه برای جوانان و خانواده‌های کشور سؤالات و شبهاتی وجود دارد، تأکید کرد: میزگرد و میزهای اندیشه و پاسخ به سؤالات بگذارید و افراد قوی را انتخاب کنید تا به سؤالات آنها پاسخ بدهند. یعنی از این بستر برای پاسخگویی به شبهات هم استفاده شود. خوشبختانه قریب به اتفاق فرماندهان نظامی کشور هم علاوه بر ویژگی‌های نظامی، آدم‌های فرهنگی هستند.

وی افزود: به لحاظ موقعیت‌های جغرافیایی هم توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود و مناطق مرزی و خصوصا جزایر بیشتر مورد توجه قرار گیرد. توصیه ما  این است از بسترهای موجود برای تبلیغ استفاده کنیم.

مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) با اشاره به حوادث غزه، اظهار داشت: هفت ماه است که جنگ غزه جریان دارد و با استفاده از این فضای بین‌المللی موجود، باید اندیشه‌های استکارستیزی امام امسال برجسته شود. این حرکت به خیلی جاهای دنیا رسیده و خیلی کشورها مثل بولیوی ارتباط با اسرائیل را قطع می‌کنند اما متأسفانه سران یک سری کشورهای منطقه هنوز با رژیم صهیونیستی ارتباط دارند.

وی در پایان گفت: لازم می‌دانم از زحمات تمامی نیروهای مسلح در سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام تشکر کنم. مطمئن باشید که قدم خالصانه برای امام جواب دارد و این کارها حتما مورد توجه امام قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • خسارت سنگین تگرگ به منازل و خودروهای مردم در شهر مرزی! | تصویر
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت‌رسانی در سیستان و بلوچستان
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست